Hal és halak a képzőművészetben
 

A horgászfilmekről !

 A legjobbak:

Chris Yates - Passion for Angling (6 epizód )
The Compleat Angler - 10 részből áll (Sir Izaak Walton horgászfilozófiája nyomán haladva)
The Carp Crew. Angol srácok kegyetlelkednek.
Chris Yates : Caught in time.
Chris Yates : Secret Carp
Predators  ( 10 rész azt hiszem )
Most ennyi jutott eszembe !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Sajnos, Magyarországon nagyon kevés színvonalas horgászfilm kapható.
Ebben a témában is elsősorban az Angolok jeleskednek.
A hazai filmek közül, leginkább Koós Feri harcsás filmjei tetszenek. Természetesen itthon ezek az Angol horgászfilmek nem kaphatók ! Viszont a bojlizásról 40 film kapható, én nem értem ?? Kigészítésül - a Dekó Tv. - Damíl és csomó horgászmagazinja is jó volt.

 

Ha van kedvenc horgász filmed, oszd meg a címét velünk !

A bejegyzés trackback címe:

https://horgasz.blog.hu/api/trackback/id/tr10361537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Carpesz 2008.05.15. 18:28:53

Szia!

Olvasgatva az itteni dolgokat,pláne a filmekkel kapcsolatban,egyetértek.Ezek valóban látványosak,érdemes megnézni őket.A Caught in time című filmet régóta hajtom,esetleg lenne ötleted,hogy honnan tudnám megszerezni.Sajnos letölteni nem sikerült.

Köszönettel Carpesz

Seneca 2008.05.15. 21:08:14

Szia Carpesz !

A Caught in time című filmet én is csak kölcsön kaptam egyszer, ráadásul VHS kazettán.Egy lehetőséget tudok - Ebay - de nagyon borsos az ára, pláne ha még a posta költség is rá jön, kb. 40 font a 2 DVD. Most még ajánlanék valamit :
A Deko tv. adták a damíl és csómó című horgász sorozatot - pecázós,barkácsolós. A Pásztor Pistiék csinálták, torony magasan a legjobb Tv-és horgászműsor volt, nagyon kár hogy nincs több része.

Üdvözlettel.

Carpesz 2008.05.20. 22:42:58

Szia!

Köszi a választ.Hát azért még próbálkozom,mert több Chris Yates film is megvan már,de ezt tényleg elég nehezen lehet megszerezni.

Üdv Carpesz

Seneca 2008.05.27. 11:03:34

Látom te is szereted az Angol filmeket !
Szerintem is, ami Angol az rossz nem lehet, most mindegy, hogy horgászbot, vagy orsó vagy horgász film - esetleg maga a horgász módszer.

Seneca 2008.08.03. 00:02:21

Szia Szecsa !
Örülök, hogy sikerült megszerezned ezt az igényes filmet! Kösz a linket!
A horgász - morál és etika terén még van 100 év lemaradásunk, pedíg gyönyörű vizeink vannak. Amíg húsboltnak gondolják a tavakat a "sporthorgászok" addíg marad minden a régiben.Egyébként egy ilyen Caught in Time - stílusú filmet szívesen elnézegetnék, hazai változatban is, mert úgy gondolom, azért páran már űzik ezt a stílust.Esetleg jó példát mutatna hazánk 300 ezer horgászának.
Üdv.
Ha gondolod cserélhetünk filmeket, nekem nagyon sok van - minden stílusban, kivéve bojlizás.
süti beállítások módosítása